Menukaart
Alles op onze kaart wordt zelf bereidt door onze studenten. Elke dag zelf gemaakt brood, verse sauzen, frisse groenten, romige cappuccino’s en nog veel meer…. Mooie ingrediënten samen gebracht met vakmanschap.
Bekijk hier onze koffiekaart, lunchkaart en dinerkaart.
Koffiekaart
Ook voor koffie to go
Zin in echt lekkere koffie? To-go of lekker in ons restaurant? Tijdens onze openingstijden maken we graag een lekkere koffie, latte of cappuccino voor je! Loop gerust eens binnen.
Lunchkaart
Vers gebakken brood belegd met de lekkerste ingrediënten, hoe klinkt dat? Elke dag beginnen we de dag in de keuken met het maken van ons eigen brood. Iedere periode wisselt onze lunchkaart en zijn er nieuwe gerechten te proeven. Reserveren is gewenst.
Heb je allergieën of andere wensen? Geef dit door tijdens je reservering en we houden hier graag rekening mee.
Op vertoon van je studentenpas betaal je als student € 5,00 per gerecht.
Dinerkaart
Op dinsdag, woensdag en donderdag ben je van harte welkom om te dineren tussen 17.30 en 21.00 uur. We ontvangen je graag tussen 17:30 en 18:00 uur. Ons menu wordt met liefde samengesteld door onze studenten. Ons schooljaar heeft 4 periodes die bestaat uit ongeveer 8 weken. Elke 4 weken serveren wij een nieuw menu waarin producten uit het seizoen zijn verwerkt. Omdat wij aan het eind van die periode aan de slag gaan met het bedenken van het nieuwe menu, komt het soms voor dat het menu nog niet bekend is op het moment dat u wilt reserveren. Er kan natuurlijk altijd rekening gehouden worden met allergenen of dieetwensen. Die kunt u bij de reservering aangeven en voor vragen mag u ons altijd mailen of bellen
Reserveren voor het diner is verplicht.
Op vertoon van de studentenpas betaal je als student € 12,50 per diner.
Salade Niçoise
Frisse salade met gegrilde tonijn, hariricots vert, roseval aardappel, olijf, tomaat en een zacht gekookt eitje
Kabeljauw
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met aardappelmousseline, compote van gepofte paprika en gefrituurde peterselie
Madeleine
Geserveerd met mousse van pure chocolade, compote van ananas en crème anglaise
Blini’s
Met gerookte zalm, crème fraiche, gemarineerde komkommer en viskuit
Zeeduivel
Met een puree van gepofte pompoen, Spaghetti van Snijboon en jus van ras el hanout
Aardbeienbouillon
Met gebakken witte chocolade en vanillebavaroise
VOOR
Waldorff salade
Salade van knolselderij en groene appel, geserveerd met gerookte eendenborst, krokante walnoot en een dressing van karnemelk en sinaasappel
HOOFD
Hertenbiefstuk
Met peen en ui, jagersaus en gebrande oesterzwam
DESSERT
Moelleux au chocolat
Geserveerd met kardemon ijs en Amarene kersen
VOOR
Rode biet
Carpaccio van gerookte rode biet, gebrande geitenkaas, walnoot en balsamico
HOOFD
kabeljauw
op de huid gebakken, met pastinaakcrème, gemengde groentes en hollandaisesaus
OF
Bavette
met luchtige aardappelpuree, gegrilde groene asperge en jus
DESSERT
Tarte Tatin
van appel met granaatappelijs en karamelsaus
VOOR
Pannacotta
van Gele Curry met een geitenkaas kroketje en zoetzure pompoen
HOOFD
Makreel
Met parelgort, gepofte tomaat en Beurre blanc
OF
Staartstuk van rund
met zoete aardappelpuree, gegrilde groente en Pepersaus
DESSERT
Flan
van Witte chocolade met peren ijs en een honing Tuille
Reserveren
Kom jij ervaren hoe wij onderwijs, lekker eten en gastvrijheid samen brengen?